HCB Karviná
Zápasy
ne 15.11.2015 |

Zápas Hranice - Lovosice

Zápasové menu
V Hranicích se v sobotu dopoledne utkaly průběžně tří a šestý tým extraligové tabulky. Házenkáři Lovosic sice z ruky Chroustovského vstoupili do zápasu lépe a rychle vedli 2:0, krátce na to ale Mičkal vyrovnal a Hranice začaly postupně budovat náskok. Domácí tým podporoval v brance zkušený góman Kučerka a i jeho zásluhou si Cement do kabiny o přestávce nesl čtyřbrankové vedení. Na začátku druhé půle sice Lovci manko zkorigovali a dotáhli se na rozdíl jedné branky (15:14), opět ale několik dobrých zákroků brankáře Kučerky pomohlo domácím znovu soupeřům odskočit (18:14). Čtyřbrankové vedení si pak už hraničtí házenkáři i přes intenzivní snahu hostů o obrat ve skóre uhlídali až do konce. V poslední minutě kosmeticky upravil skóre Havel.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Libor Hrabal, trenér Cementu Hranice: „Do druhého poločasu jsme vstoupili trochu vlažně s pocitem, že jsme si vybudovali náskok v první půli. Museli jsme tedy reagovat a změnit styl hry, poslat do hry Marka Tůmu, což nám pomohlo. Dávali jsme góly z pivotů, hra se tedy obrátila zpět a my můžeme být s celkovým výkonem spokojení."

Vladimír Šuma, trenér FCC Město Lovosice: „Gratuluji soupeři k zaslouženému vítězství. Bohužel se nám nepovedl první poločas, ve kterém jsme nedávali vyložené šance a neproměnili jsme důležité dvě sedmičky. S obranou jsme víceméně spokojeni, ale ofenzíva byla špatná. Chyběla nám zejména odvaha."